If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За нищо, ама използваите екстрана с повишено внимание че на вън е яко студено и ако има някои Неподготвен като мен със Слаб Акумулатор може да се проклина след това
значи моята е прецакана , авто ключар дали ще може да помогне или нов конт. ключ?
Колега не мисля,че проблема ти е в ключа. Щом въртиш , палиш ,отключваш и заключваш без да ти запецва не би трябвало и в обратната посока ( за ПАРКИНГ) да имаш проблем. Може би се иска леко усилие ( бърху ключа или копченцето) за да се получи особенно ако не е ползвано досега.Огледай се за някой колега из тия дни да видиш неговото как сработва . Гледай добре да натиснеш тва копченце защото 1 мм по-малко да е натиснато и няма как да се получи,че може и от напун ключа да си чупиш
Аз имах една LANCIA DELTA дето трябваше дори така да се натисне копчето,че чак леко влизаше навътре. Тва е нещо като "предпазител" на пистолет
Понякога явно наистина се прецаква екстрата, защото се сещам че на една от колите ми не мога да включвам габаритите.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Да си призная и аз това с мигачите не го знаех. Благодаря на колегите за "светването" ...утре и аз ще го пробвам . Ама според мене си е по-добре колкото се може повече да се виждаш,че квито се навъдиха и "полицейски буркан" да имаш пак мое та сгазят
Да си призная и аз това с мигачите не го знаех. Благодаря на колегите за "светването" ...утре и аз ще го пробвам . Ама според мене си е по-добре колкото се може повече да се виждаш,че квито се навъдиха и "полицейски буркан" да имаш пак мое та сгазят
Въпрос на вкус. Аз също предпочитам да включа габаритите пред аварийните - за кво съм дал 16 лева за габарити А колкото до екстрата с мигачите при мен не работи или просто я няма
Въпрос на вкус. Аз също предпочитам да включа габаритите пред аварийните - за кво съм дал 16 лева за габарити А колкото до екстрата с мигачите при мен не работи или просто я няма
Comment